Diensten

De ondersteuningsprogramma’s die Videte Mundi  uitgewerkt heeft, zijn uniek in België.

 

Service contract voor technische ondersteuning:

Met dit contract zal u tegen betaling van een vast jaarbedrag  gedekt zijn voor een aantal technische interventies.  Hierin zit ook uurloon, verplaatsingskosten, enz.
Het is een formule die vooral inspeelt op het comfortabel beheer van uw toestel(len).  Videte Mundi biedt op deze manier een consequent en kwalitatief onderhoudsplan.
De prijs van het service contract is afhankelijk van het soort toestel dat u bij Videte Mundi aankoopt.  
Voor meer informatie en voorwaarden omtrent deze formule kan u een mail sturen volgend naar: info@videte-mundi.be

 

Lespakketten op maat van de klant:

Bij de aankoop van een toestel zal Videte Mundi aandacht hebben voor uw noden waardoor de ondersteuning de juiste focus krijgt. Geen langdradige en gecompliceerde gebruiksaanwijzingen maar een concrete praktische toelichting ‘on the job’. Dankzij de optie van lespakketten zal u snel operationeel zijn en op de juiste manier omgaan met uw instrument.
Met dit contract zal er op maat en tegen betaling van een vast bedrag een lessenpakket samengesteld worden.  De prijs omvat de lessen, het uurloon en de verplaatsingskosten.
Hebt u geen interessen in één van de voorgestelde ondersteuningsprogramma’s, dan kan u per interventie geholpen worden waarbij per interventie zal gefactureerd worden.  Onder een interventie wordt telefonische ondersteuning, ondersteuning ter plaatse of online-ondersteuning op afstand bedoeld.
Voor meer informatie en voorwaarden omtrent deze formule kan u een mail sturen naar volgend adres: info@videte-mundi.be

Left Hand Sidebar

Openingsuren

Van Ma.- Vrijdag
van 8.30 - 17.00

Ook op afspraak

Contact info

Van Meerstraetenlaan 26
B-3120 Tremelo

Tel. 015 32 34 03
gsm 0477 351 688